awasen

About

Username
awasen
Joined
Visits
7
Last Active
Roles
Member
Points
6
Badges
1
Which product type of newsletter you want to receive?
I dont want to receive any newsletter
Posts
7

Comments

  • @Mijzelf thanks for all the help! I learned a lot but in the end it turns out it's the Zyxel box that is toast... :( I bought a new Synology NAS instead and when setting up the disk in it (the same disks) they where chopped up with a lot of weird partitions. After deleting all partitions and have Synology set them up, the…
  • Thanks @Mijzelf, your help is very much appreciated! I've tried to get it running again and swapped places on the disks but it's still the same, it gets stuck at 99% and it starts beeping. I'd guess it's one of the diska then that is bad... Is it possible to run a "disk check" somehow without the very time-consuming "zero…
  • Thanks @Mijzelf, your help is very much appreciated! I've tried to get it running again and swapped places on the disks but it's still the same, it gets stuck at 99% and it starts beeping. I'd guess it's one of the diska then that is bad... Is it possible to run a "disk check" somehow without the very time-consuming "zero…
  • I added new disks to upgrade from 2TB to 8TB... It's not overheating, the fan is running (from time to time) so it's the array. It starts beeping after the raid creation is at 99%. I wonder, can the failed attempts have "messed" up the disks/disk somehow? It brand new disks... Is it possible the complete "reset" the disks…
  • Well, it seems I shouted too soon... :( When it's going to recreate the RAID1it gets stuck at 99% with message: Processing,please wait.Creating the 1st volume Then the unit starts beeping like crazy...
Default Avatar