SecuExtender 4.0.3.0 (windows) not working (VPN connection still ok)

Asgatlat
Asgatlat Posts: 81  Ally Member
First Anniversary 10 Comments Friend Collector
edited April 2021 in Security
hi,
i've tried the new version of Secuextender for windows (4.0.3.0).
the soft success to established the SSL VPN tunnel, but i can't reach the remote network. 
the 4.0.2.0 still work
i have a  Zywall 110 with firmware V4.32(AAAA.0)

Accepted Solution

  • Asgatlat
    Asgatlat Posts: 81  Ally Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector
    Answer ✓
    ok, i fixed it :
    -uninstall secuextender
    -reboot
    -uninstall all wan card in device manager
    -clean the registry (with ccleaner in eg)
    -reinstall secuextender

«1

All Replies

  • Asgatlat
    Asgatlat Posts: 81  Ally Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector
    Answer ✓
    ok, i fixed it :
    -uninstall secuextender
    -reboot
    -uninstall all wan card in device manager
    -clean the registry (with ccleaner in eg)
    -reinstall secuextender

  • triJRO
    triJRO Posts: 10  Freshman Member
    First Anniversary Friend Collector First Comment
    Same Problem here. I'm connected but can't access the remote network. The virtual LAN adapter doesn't receive any data. When i try to reinstall Version 4.0.2. I get the error "Invalid command line" 
    and when i try to remove the WAN-Card manually i end up with an error "Client for Microsoft networks could not be removed" 0x80071779. 

    Can anyone help me how to get a working System again? 
  • I had the same issue before and their tech support gave me a patch. I upload it and it still working fine. You can call them and ask for the patch.
  • Zyxel_Emily
    Zyxel_Emily Posts: 1,296  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer

    The latest firmware will be sent to you in the private message. Please check your inbox. 
  • triJRO
    triJRO Posts: 10  Freshman Member
    First Anniversary Friend Collector First Comment

    The latest firmware will be sent to you in the private message. Please check your inbox. 
    Thank you Emily,

    the firmware update fixed the issue. I hope the firmware will be released soon officially so less people have to come here to get the fix manually. 

    But thanks for the fast support. Very appreciated!
  • Hi, will the update be official?

  • Zyxel_Emily
    Zyxel_Emily Posts: 1,296  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    edited November 2018

    Hi @TommyD,

     

    Yes, we confirm that SSL VPN will be working fine in the next official release 4.33. It will be released in late December.

    - SSL VPN tunnel can be established.

    - After SSL VPN tunnel is established, ping USG’s LAN subnet successfully.

  • ClearComIT
    ClearComIT Posts: 2
    Friend Collector First Comment
    edited November 2018
    @Zyxel_Emily Hello there! We are experiencing the same issue with a USG 110 running 4.32(AAPH.0) firmware. Can you please send the firmware via DM as well? Thank you
  • Thysmith
    Thysmith Posts: 16  Freshman Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector
    Hi I have several devices that are working with local accounts but AD accounts are failing to connect to the SSL VPN. USG 40 and 20's. 
  • Zyxel_Emily
    Zyxel_Emily Posts: 1,296  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer

    The latest firmware is sent to you in the private message. 

Security Highlight