XS1930-12HP dashboard shows SNMP Off when it's actually ON

Options
FlamencoAssassin
FlamencoAssassin Posts: 14  Freshman Member
10 Comments Friend Collector

Hi,

Is there a bug with firmware V4.80(ABQF.3)?

The dashboard is displaying that SNMP is OFF but it's actually ON and working. The community string has been changed from the default. It's been like this for a while, I think since upgrading to the latest firmware but haven't reported this until now.

All Replies

  • FlamencoAssassin
    FlamencoAssassin Posts: 14  Freshman Member
    10 Comments Friend Collector
    Options

    …. and if turn SNMP OFF it displays as ON in the dashboard

  • cbeckstein
    cbeckstein Posts: 17  Freshman Member
    10 Comments
    Options

    Same here for a XMG1915-10E, stand alone, with latest FW V4.80(ACGO.1)20240222 | 02/22/2024

    when I set Security - Access Control - Service Access Control - SNMP to OFF (all grey button saying OFF)

    then in the Switch Dashboard Quick Link area it says SNMP is ON (in green)

    and vice versa:

    when I set Security - Access Control - Service Access Control - SNMP to ON (partly green button saying ON)

    then in the Switch Dashboard Quick Link area it says SNMP is OFF (in grey)

  • Zyxel_Melen
    Zyxel_Melen Posts: 1,639  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options

    Hi @FlamencoAssassin & @cbeckstein,

    Thanks for your report. This is a display problem, and it will be fixed in the future firmware release.
    In addition, if you need a date code firmware to fix this display problem, please let me know. I will provide the date code firmware to you in a private message.

    Zyxel Melen

  • FlamencoAssassin
    FlamencoAssassin Posts: 14  Freshman Member
    10 Comments Friend Collector
    Options

    Thanks @Zyxel_Melen , I'm happy to wait for the next release.

  • cbeckstein
    cbeckstein Posts: 17  Freshman Member
    10 Comments
    Options

    Thanks for the offer…

    If it is not too much of an effort, I of course would love to get (another) date code firmware for my XMG1915-10E (which already is running date code firmware V4.80(ACGO.1)20240222 | 02/22/2024 you sent to me because of an ugly bug in IPV6 configuration)

  • Zyxel_Melen
    Zyxel_Melen Posts: 1,639  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options

    Hi @cbeckstein,

    I have sent the date code firmware to you. Please check your inbox. Thanks.

    Zyxel Melen

  • cbeckstein
    cbeckstein Posts: 17  Freshman Member
    10 Comments
    Options

    Problem solved - at least for the XMG1915-10Es (I do not own a XS1930, so cannot speak for that).

    Thanks a lot for this professional support job…