Password bug change

PeterUK
PeterUK Posts: 2,705  Guru Member
First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
edited April 2021 in Security

ZyWALL 110 V4.33

If you make a user name “vpn1” user type “user” with password “1234” for testing like a SSL VPN if you then change the password to something else the login for the SSL VPN password is still “1234” and not the new password.


Comments

  • Zyxel_Charlie
    Zyxel_Charlie Posts: 1,034  Zyxel Employee
    First Anniversary Friend Collector First Answer First Comment
    @PeterUK
    As I checked it locally with firmware 4.33 and did not face the issue.
    Here is my steps
    1.create the account: vpn1 with password:1234
    2.Establish SSL VPN tunnel: client account is vpn1
    3.disconnect and close ssl vpn application and then change the password of vpn1
    4. I need to use new password to establish ssl vpn tunnel.
    Are there different with your steps?
    Charlie
  • PeterUK
    PeterUK Posts: 2,705  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer

    Yes that looks right but here its still needing password 1234 and not the new password done in IE but I think the reason is I copy and paste a new password in so try that?


  • Zyxel_Charlie
    Zyxel_Charlie Posts: 1,034  Zyxel Employee
    First Anniversary Friend Collector First Answer First Comment
    @PeterUK
    I have tried the steps which you mentioned, but the issue still not occur....
    I create the account: vpn1 and password for this account.(paste the password)
    Use IE and Chrome to do SSL VPN or login to GUI(paste the password).
    However, there is not issue happened. Can you try other browser or fill the password with typing?
    Charlie
  • PeterUK
    PeterUK Posts: 2,705  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    edited February 2019

    If I type a new password in its fine its just when I copy and paste a new password in using IE11 that it does not take it.

    Tried Firefox & Chrome same thing.

    Edit Ok I think I got it now when I copy and paste I use the mouse right click to copy and paste in the field so try that.

    If I do control + c & control + v on the keyboard its fine.


  • Zyxel_Charlie
    Zyxel_Charlie Posts: 1,034  Zyxel Employee
    First Anniversary Friend Collector First Answer First Comment
    @PeterUK
    I confirmed this issue on my lab, and I will report it internally.
    Charlie

Security Highlight