License Activation

mikebest66
mikebest66 Posts: 3
First Anniversary First Comment
edited April 2021 in Security
I activated the USG310 Content Filter on the portal. It shows as unlinked. When I try to link it to one of my devices, I get the error "There is no compatible product". I have several USG310 devices registered so why can't I link it? Previous license was the bundle that came when I purchased product.

All Replies

  • Zyxel_Tobias
    Zyxel_Tobias Posts: 200  Zyxel Employee
    First Anniversary Friend Collector First Answer First Comment
    Hi @mikebest66

    Can you please send me Serial Number of USG310 and License Key + License Key Order PDF by PM?

    Thanks.

    Tobias
  • Zyxel_Tobias
    Zyxel_Tobias Posts: 200  Zyxel Employee
    First Anniversary Friend Collector First Answer First Comment
    HI @mikebest66

    Thanks I look into your PM.

    The issue looks like your firmware on USG310 is too old.

    With newest firmware we have a new Content Filter engine, and you can pnly link license if your firmware support it.

    So please bring your USG310 to 4.62 level, then linking should work.

    Kind Regards,

    Tobias
  • Thanks, I will try that.
  • BTW, I posted the license on your profile wall by accident. Can you remove it please.
  • dpipro
    dpipro Posts: 64  ZCNE Certified
    First Anniversary ZCNE Switch Level 1 Certification - 2020 ZCNE Nebula Level 1 Certification - 2020 ZCNE Security Level 1 Certification - 2019
    Yes, I had the same issue, updating ZyWALL's firmware solves the issue. I think that's because some UTM services' suppliers were changed.
    Best regards

Security Highlight