LTE firmware for SBG3600

13468919

Answers

  • Ron
    Ron Posts: 1
    Hello @Zyxel_Stanley

    I'm running firmware SBG3600-N000_V1.00(AAKO.9)C0 
    and LTE firmware ALT3100_04_05_06_10_B8_LO

    is there any better / improved LTE firmware version available ? 
  • Zyxel_Stanley
    Zyxel_Stanley Posts: 963  Zyxel Employee
    Hi @Ron
    There is a latest version for LTE firmware is ALT3100_05_00_02_00_81_MS
    I will send you firmware by private message.
  • Hello @Zyxel_Stanley 
    Am using SBG3600N with LTE Firmware ALT3100_04_05_06_10_B8_LO, & System firmware V1.00(AAKO.6). Am having Bandwidth related issues. Pls. advice which is the latest stable firmware upgarde.
  • Zyxel_Stanley
    Zyxel_Stanley Posts: 963  Zyxel Employee
    Hi @Menon

    The latest LTE firmware is ALT3100_05_00_02_00_81_MS.
    You can download firmware by this link: 
    https://www.dropbox.com/s/2nbtcihydtwnscs/firmware_ALT3100_05_00_02_00_81_MS.bin?dl=0

  • Hello @Zyxel_Stanley
    Thank you. A quick query, should I patch V1.00(AAKO.8) & V1.00(AAKO.9). Or can I straight away patch V1.00(AAKO.9) from V1.00(AAKO.6). Thanks.
  • Zyxel_Vic
    Zyxel_Vic Posts: 239  Zyxel Employee
    @Menon
    You can upgrade from AAKO.6 to AAKO.9 directly. However, we suggest that it's better to back up your settings before doing the firmware upgrade to avoid any unexpected interrupt during the upgrading process.
  • SwissTom
    SwissTom Posts: 1
    edited October 2018
    Dear all

    I’m facing exactly the same issue and would be more than happy to get the newest LTE firmware to solve the Issue.

    I got it but when I upload the Router is rebooting and is still showing the old version. :-( 

    If I try to update the firmawe V1.00(AAKO.8) to AAKO.9 it failes with the info "Image uploading failed. The selected file contains an illegal model id."

    Thanks a lot for your help

    Thomas


  • Tek
    Tek Posts: 1
    Dear support,
    I have downloaded the LTE firmware ALT3100_05_00_02_00_81_MS, from your Dropbox link.
    But I have the same issue as SwissTom,
    upload of the firmware looks good, but after the reboot, I do have the old version: ALT3100_04_05_06_10_B8_LO,
    do you have any solution?
    PS my firmware version is: V1.00(AAZE.9)

    Thanks in advance,
    KR

  • Zyxel_Vic
    Zyxel_Vic Posts: 239  Zyxel Employee
    Hi @Tek and @SwissTom
    Your symptoms should not be the same since your models are different (Annex A and Annex B version) and firmware uploading are different, too (uploading the platform firmware and module firmware)

    Can you upload the firmware again and share me the console log to check further?

  • I've same symptoms of @Tek and @SwissTom
    model SBG3600-N000 / V1.00(AAZE.9)

    I have downloaded the LTE firmware ALT3100_05_00_02_00_81_MS, from your Dropbox link.
    when upload of the firmware looks good, but after the reboot, I do have the old  ALT3100_04_05_06_10_B8_LO

    so i test to enable lte with ssh shell.. but when use lte command crash.....

    I test to restore factory of device and upload lte firmware but i've same problem....

    The big problem is that lte don't work... I hope with new firmware a solution....










Security Highlight