SecuExtender inconsystent connecting to USG FLEX 200

I the past few months we noticed inconsistency connecting SSL_VPN to USG FLEX 200.
Sometimes is connecting sometimes not. Have the same VPN configuration for a long time and have been using it for years. Installed the latest firmware and running Secuextender 4.0.4.0
last night I got connected but this morning cannot. I'm getting the following log:
[ 2022/07/15 08:00:43 ][SecuExtender Agent][ERROR]   Cannot connect to device. 10060 (0x274c)
[ 2022/07/15 08:00:43 ][SecuExtender Agent][ERROR]   Connect socket failed. (0x0)
[ 2022/07/15 08:00:43 ][SecuExtender Agent][ERROR]   Failed to connect to device(1) (0x0)
[ 2022/07/15 08:00:43 ][SecuExtender Agent][ERROR]   user login device failed (0x0)

How can I get help from support?

All Replies

  • mMontana
    mMontana Posts: 1,300  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    edited July 2022
    "latest firmware" corrispond to which versions?
    For SSLVPN has been published a lab version which solve a bug on SSL VPN.
  • prowatts
    prowatts Posts: 3
    First Anniversary
    Running
    USG FLEX 200 |
    V5.30(ABUI.0)
     | 2022-04-20 05:17:41

  • prowatts
    prowatts Posts: 3
    First Anniversary
    I can't find any lab version firmware for the USG FLEX 200
  • mMontana
    mMontana Posts: 1,300  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    ... better search?
    https://support.zyxel.eu/hc/en-us/articles/360005438274
    5.30 Patch 0 WK20, May 24th

  • CHS
    CHS Posts: 177  Master Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    edited July 2022
    Did you keep your SSL VPN tunnel as up over night?
    Or the tunnel is unable to reconnect anymore after your PC waking up from sleep?
    You can have a try to shutdown Secuextender software and Disable-Enable your Netowrk-Interface-Card first. And try to reconnect SSL VPN tunnel again. in my experience, it helps.

Security Highlight