NBG7510 running V1.00 (ABZY.6)C0 not showing all my devices anymore. Why?

Options
tonygibbs16
tonygibbs16 Posts: 863  Guru Member
First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
edited April 17 in Home Router

Hi Zyxel,

My NBG7510 running V1.00(ABZY.6)C0 is not showing all my devices anymore in the WebGUI.

It has been running without a reset for 43 days.

The connectivity picture is only showing 2 hosts connected to the router, which is a reflection of how many NAT sessions the NBG7510 thinks it has, see below.

But I have more than 2 devices working fine on the LAN to the NBG7510.

A reset will probably fix it cosmetically, but does this mask something deeper…

Thoughts?

Kind regards,

Tony

All Replies

  • Zyxel_Jerry
    Zyxel_Jerry Posts: 1,141  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options

    Hi @tonygibbs16

    Thanks for the feedback.
    Do you mean there are four devices should be shown on the topology before, and indeed the devices show on the topology, however, there is only two devices left on the topology?

    What are the missing devices, are they wireless client or wire clients?

  • tonygibbs16
    tonygibbs16 Posts: 863  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    edited April 18
    Options

    You're welcome @Zyxel_Jerry . Thanks for your reply.

    Until recently, there were more than 4 devices showing under Traffic Status → NAT and on the topology diagram.

    A mixture of wired and wireless clients were showing.

    Please let me know if you want any logs before I reset the NBG7510.

    Kind regards Tony

  • Zyxel_Jerry
    Zyxel_Jerry Posts: 1,141  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options

    Hi @tonygibbs16

    Could you send us the configuration file and the login password in private messgae, we would like to check if there is any difference of the configuration.

  • tonygibbs16
    tonygibbs16 Posts: 863  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options

    Hi @Zyxel_Jerry

    Thanks for your help. It should be in your Inbox, and a syslog extract.

    Kind regards,

    Tony

Consumer Product Help Center