bricked router after 4.62 update

IT_Field_Support
IT_Field_Support Posts: 97
First Comment Friend Collector Third Anniversary
 Ally Member
edited April 2021 in Security
Hi,

We so many problems with 4.60, we tried to update a routeur from 4.39 to 4.62.
After a long time, arround 20min, the router was doing nothing but "led sys" blinking green. Following release notes procedure, we decided to cold start the router as it is explained.
After that, the router still was not booting and led sys blinking green. We wait another 20min. After other cold start and reset, we were not able to bring back the router to life.
Checking with console cable we noticed this error.
Need support.

Thanks


All Replies

  • Zyxel_Jeff
    Zyxel_Jeff Posts: 436
    25 Answers First Comment Friend Collector Second Anniversary
     Master Member

    Hi @IT_Field_Support


    It seems error occurred while you upgrade firmware.

    (1).You can do reset again - press reset pin 10 to 15 seconds and release.

    (2).If not working, you can execute Firmware Recovery. You can refer to the attachment P.108 Appendix 3. Firmware Recovery.

    If it still has a problem, please let us know.

    Thanks.


  • dkyeager
    dkyeager Posts: 61
    First Comment Friend Collector Fourth Anniversary
     Ally Member
    FYI: No issues going from 4.60.1 to 4.62 on one USG Flex 500.
  • IT_Field_Support
    IT_Field_Support Posts: 97
    First Comment Friend Collector Third Anniversary
     Ally Member
    Hi,

    we were able to restore the firemware doing the recovery procedure with console cable.

    Thanks

Security Highlight