SecuExtender 4.0.3.0 (windows) not working (VPN connection still ok)

Asgatlat
Asgatlat Posts: 70  Ally Member
edited April 2021 in Security
hi,
i've tried the new version of Secuextender for windows (4.0.3.0).
the soft success to established the SSL VPN tunnel, but i can't reach the remote network. 
the 4.0.2.0 still work
i have a  Zywall 110 with firmware V4.32(AAAA.0)

Accepted Solution

  • Asgatlat
    Asgatlat Posts: 70  Ally Member
    Answer ✓
    ok, i fixed it :
    -uninstall secuextender
    -reboot
    -uninstall all wan card in device manager
    -clean the registry (with ccleaner in eg)
    -reinstall secuextender

«1

All Replies

  • triJRO
    triJRO Posts: 9
    Same Problem here. I'm connected but can't access the remote network. The virtual LAN adapter doesn't receive any data. When i try to reinstall Version 4.0.2. I get the error "Invalid command line" 
    and when i try to remove the WAN-Card manually i end up with an error "Client for Microsoft networks could not be removed" 0x80071779. 

    Can anyone help me how to get a working System again? 
  • I had the same issue before and their tech support gave me a patch. I upload it and it still working fine. You can call them and ask for the patch.
  • Zyxel_Emily
    Zyxel_Emily Posts: 880  Zyxel Employee

    The latest firmware will be sent to you in the private message. Please check your inbox. 

  • The latest firmware will be sent to you in the private message. Please check your inbox. 
    Thank you Emily,

    the firmware update fixed the issue. I hope the firmware will be released soon officially so less people have to come here to get the fix manually. 

    But thanks for the fast support. Very appreciated!
  • Hi, will the update be official?

  • Zyxel_Emily
    Zyxel_Emily Posts: 880  Zyxel Employee
    edited November 2018

    Hi @TommyD,

     

    Yes, we confirm that SSL VPN will be working fine in the next official release 4.33. It will be released in late December.

    - SSL VPN tunnel can be established.

    - After SSL VPN tunnel is established, ping USG’s LAN subnet successfully.

  • ClearComIT
    ClearComIT Posts: 2
    edited November 2018
    @Zyxel_Emily Hello there! We are experiencing the same issue with a USG 110 running 4.32(AAPH.0) firmware. Can you please send the firmware via DM as well? Thank you
  • Thysmith
    Thysmith Posts: 15  Freshman Member
    Hi I have several devices that are working with local accounts but AD accounts are failing to connect to the SSL VPN. USG 40 and 20's. 
  • Zyxel_Emily
    Zyxel_Emily Posts: 880  Zyxel Employee

    The latest firmware is sent to you in the private message. 

Security Highlight