[NEBULA] VPN Site-to-Site Non-Nebula peers issue

Jeko
Jeko Posts: 4
edited June 2021 in Nebula
Hi,

I managed to connect 6 non-nebula peers (Synology RT2600 behind NAT) successfully.



Then I tried to manage two of the connections through "VPN Orchestrator" which necessarily needs an IP address.
So I used the temporarily assigned public IP address for testing, but could not establish the tunnels CHA_IP:
So I wanted to reactivate the old configuration for ROL only via the NSG but nothing to do, he no longer wants to connect. 


I double checked the configurations on both sides, tried to recreate them completely or restart both ...

Can you help me please?

All Replies

  • Jeko
    Jeko Posts: 4
    In the meantime I notice that the old "ROL_IP" config that I've deleted from "VPN Orchestrator" appears in the current log...




  • Zyxel_Chris
    Zyxel_Chris Posts: 484  Zyxel Employee
    @Jeko
    In order to verify this, can you activate the support access privilege in Help> support request also please provide the org./site name for me.  :)
    Chris
  • Jeko
    Jeko Posts: 4
    Hi Chris,
    Support access granted.
    Org: CCF - Site: MON
  • Jeko
    Jeko Posts: 4
    Hi @Zyxel_Chris,
    Have you been able to access and verify something?
    Thank you

  • Zyxel_Chris
    Zyxel_Chris Posts: 484  Zyxel Employee
    @Jeko
    We're working on it and since you have also report the issue via ticket channel therefore will also update to you on there.  :)
    Chris

Nebula Tips & Tricks