signal strength not showing up

Options
Wookie
Wookie Posts: 51  Ally Member
First Anniversary 10 Comments Friend Collector

Hi there

I use Nebula to configure my wifi-environment where there are 4 APs. Recently I noticed that the signal strength of some (but not all) clients connected to the AP called AP-Stube are not showing up. clients connected to the other APs are showing the signal strength.

could you please have a look at my site (Dietikon, Org Graf) ? I restarted the AP-Stube several times and also could not find any solution in the community.

Many thanks for your support

Kind regards

Andrew

Accepted Solution

All Replies

  • Zyxel_Melen
    Zyxel_Melen Posts: 1,916  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options

    Hi @Wookie,

    Thanks for the privilege.

    I have checked the AP-Stube's current stations and it displays the lacking information like signal strength, client channel, etc. But somehow the AP client page did not display.

    We are checking on it and I will update you once I get further information.

  • Wookie
    Wookie Posts: 51  Ally Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector
    Options

    thats great, thanks a lot.

  • Zyxel_Melen
    Zyxel_Melen Posts: 1,916  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Answer ✓
    Options

    Hi @Wookie,

    After checking, we would like to exclude this issue from being related to AP. Could you help to reboot your AP "AP-stube"?

  • Wookie
    Wookie Posts: 51  Ally Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector
    Options

    strange, I actually restarted AP-Stube several times and now the issue seems to be gone. thanks for your support

Nebula Tips & Tricks