NSA325 keeps rebooting with HDD inserted

Options
sniktaw
sniktaw Posts: 6  Freshman Member
edited September 2018 in Personal Cloud Storage
As the title implies, the NAS boots and NSU connects to it successfully without HDD inserted.  When HDD inserted NAS system LED flashes then all LEDs come on, repeats.

Is the previously good HDD now dead? Can I do anything to recover the HDD? 

thanks ;o)

#NAS_Sep

Comments

  • Mijzelf
    Mijzelf Posts: 2,639  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options
    I think you have 2 possibilities, the disk is dead, or the power supply is dying. This reboot behavior can also be caused by a power supply which doesn't have enough juice to spin up the disk.

  • sniktaw
    sniktaw Posts: 6  Freshman Member
    Options
    OK, many thanks. I will try to check HDD in a caddy and also look at replacing power supply ;o)
  • sniktaw
    sniktaw Posts: 6  Freshman Member
    Options
    Do you happen to know what Amps the supply needs to be rated at, in case it is not the original I have?
  • Mijzelf
    Mijzelf Posts: 2,639  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options
    At the moment I have no access to a 325, but as far as I remember it's 3A @12V. If you are using only 1 disk, 2A should be plenty.
  • sniktaw
    sniktaw Posts: 6  Freshman Member
    Options
    Thank you ;o)
  • Mijzelf
    Mijzelf Posts: 2,639  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options
    I checked it, it's an insane 5A @12V
  • sniktaw
    sniktaw Posts: 6  Freshman Member
    Options
    Thanks again. I'll source one and try.  
  • sniktaw
    sniktaw Posts: 6  Freshman Member
    Options
    Fnally got my new 5A PSU and we're working again! ;o)  Thanks Mijzelf!

Consumer Product Help Center