I have two PLA6456 and they worked fine but I have pixelation on my UVERSE SAMSUNG TV screen that ar

DAVIDL
DAVIDL Posts: 2  Freshman Member
edited February 2020 in Smart Home Product
I had AT&T send me a new U VERSE control box and it helped some but I still have the issue. When I unplugged the PLA6456's the TV cleared up. The PLA6456 were being used to extend my Ethernet for a PC in the same room that use the TV as a large monitor.


#PLA_Feb_2020

All Replies

  • DAVIDL
    DAVIDL Posts: 2  Freshman Member
    edited February 2020
    I have two PLA6456 and they worked fine but I have pixelation on my UVERSE SAMSUNG TV screen. This started after I strted using the PLA6456.

  • Edwardc
    Edwardc Posts: 55  Ally Member
    What is the firmware version of your PLA6456?

    ftp://ftp2.zyxel.com/PLA6456/firmware/
    The latest version is V1.00(ABSU.4)C0.
  • PeterK
    PeterK Posts: 38  Freshman Member
    edited February 2020
    1. What is your network topology? How do you connect those two PLA6456 and the TV?
    2. Does the pixelation on TV only happen when the PC is streaming a viedo or all the time?
    3. Do you run the Speedtest on your PC, and how is the result?
    4. How does your PC access the internet after you unplugged the PLA6456 and your TV cleared up?
    5. What is the color in the middle of the LED on PLA6456? green, amber, or red?

Sign In to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click on this button!