USG 4.33 Firmware Available - Experiences?

iSpeed
iSpeed Posts: 110
First Comment Third Anniversary
 Ally Member
edited April 2021 in Security
It looks like the USG 4.33 firmware is available now and release notes indicate fix included for local access point dropping, etc.  Let me know your experiences with it. Going to roll to one site to start.
«134

All Replies

  • iSpeed
    iSpeed Posts: 110
    First Comment Third Anniversary
     Ally Member
    edited January 2019
    Updated rollout status.  4.33 seems to be upgrading from 4.31 / 4.32 devices without issue and is stable so far and no wifi issues. Crossing fingers we have a good stable build again. I have 3 more to do in the morning.
  • OTADMIN
    OTADMIN Posts: 13
    First Comment Friend Collector Third Anniversary
     Freshman Member
    edited January 2019
    I upgrade my firewall and he didn't come back up! sys led blinking
    Tried to restore, but no luck so far

    *edit* restore with the procedure in the release note
  • Zyxel_Charlie
    Zyxel_Charlie Posts: 1,034
    50 Answers 500 Comments Friend Collector Fourth Anniversary
     Guru Member

    @iSpeed
    Regarding to your description, 
    Can you describe your symptom more detail and what’s the procedure you did to upgrade your firmware. Moreover, can you send me your config file in private message so that we can double if it’s config related issue?


    @OTADMIN
    As I updated the firmware locally, and the issue did not occur.
    Can I know what version did you upgrade from?
    Also, I will private message you to get more details related this case.
    Charlie

  • Dudley_Winchester
    Dudley_Winchester Posts: 21
    First Comment Third Anniversary
     Freshman Member
    I have a couple of USG60Ws that I still have on FW 4.25 - when put onto 4.30 they just kept crashing and rebooting every 10-30 minutes. ZyXEL supports answer was to send a replacement (older) unit which I sent back - I now just don't trust firmware updates from them until I see lots of good reports. So I spend my time making sure the firewall rules are as good as they can be.
    Look forward though to hearing of lots of positive glowing reports!
  • Zyxel_Vic
    Zyxel_Vic Posts: 265
    5 Answers First Comment Friend Collector Fifth Anniversary
     Master Member
    edited January 2019
    @iSpeed
    Does network flapping symptom happen continuously now?
    Can you check on the log and share it with us?
    Tks

    @OTADMIN
    Do you have your config file in hand? Would you private message your config file to us and we'd like to try with it locally. 
    In addition, can you connect the console (included in the box) to the device and dump the console message (when powering up). Then send us the console information via private message, too?


    Thank you.
  • dbgman
    dbgman Posts: 2
    First Comment
    I am having issues with both my usg310 and zywall 110. they are missing info. one I downloaded and local update and the other I did the cloud update. one was from 4.32 and the other from 4.20. screenshots attached. They are both missing info.
  • CDS
    CDS Posts: 16
    First Comment Fourth Anniversary
     Freshman Member
    Did you try clearing the Browser cache?
  • Zyxel_Charlie
    Zyxel_Charlie Posts: 1,034
    50 Answers 500 Comments Friend Collector Fourth Anniversary
     Guru Member
    @dbgman
    As I checked it locally, there is not display issue with firmware 4.33.

    Can you clean the Browser cache or use other browser and check it again?
    Charlie
  • Asgatlat
    Asgatlat Posts: 75
    First Comment Friend Collector Fourth Anniversary
     Ally Member
    the V4.33 firmware works for me. i upgraded from the V4.32 patched version.
    the SSL VPN bug with SecuExtender is fixed!
  • CDS
    CDS Posts: 16
    First Comment Fourth Anniversary
     Freshman Member
    ... upgraded from V4.32 without any issues awell...

Security Highlight