NR7101: PCI SCAN not working

«1

All Replies

  • Same problem. It returns no results. Really important feature , hope it can be solved asap. Firmware version is V1.00(ABUV.4)C0
  • SELBERG
    SELBERG Posts: 135
    First Answer First Comment Friend Collector First Anniversary
     Ally Member
    No change with Firmware V1.00(ABUV.5)C0 😭😭😭😭😭
  • I have same issue on V.6 - does anyone know why this happens - I am UK Based.
  • SELBERG
    SELBERG Posts: 135
    First Answer First Comment Friend Collector First Anniversary
     Ally Member
    Latest firmware is ABUV7 and latest module is R11A07. Upgrade and it will work.
  • ngervasi
    ngervasi Posts: 9
    First Comment First Anniversary
    It's still not working for me even with ABUV7 and R11A07. Any hints?
  • Same here. Not working.

    ABUV7 and R11A07 like @ngervasi
  • SELBERG
    SELBERG Posts: 135
    First Answer First Comment Friend Collector First Anniversary
     Ally Member

    So no reaction when you click on the yellow Scan?





  • ngervasi
    ngervasi Posts: 9
    First Comment First Anniversary
    Nope. Nothing happens on screen but at elast now I don't have errors in the browser console.
  • SELBERG
    SELBERG Posts: 135
    First Answer First Comment Friend Collector First Anniversary
     Ally Member
    edited January 19
    Hmmmm.........

  • ngervasi
    ngervasi Posts: 9
    First Comment First Anniversary
    No, it's the same UI, it's just the scrollbar that hides the first options:

    Current Firmware Version: 1.00(ABUV.7)C0
    Current LTE Module Version: RG502QEAAAR11A07M4G


Consumer Product Help Center