NSA325 not available

Options
Flecks
Flecks Posts: 3  Freshman Member
edited February 2019 in Personal Cloud Storage
Hey,
i need help, my NSA 325 does not responsed. 
When i pluged in the NAS the Power LED and the HDD2 LED is lights up.
The NAS gets no IP from the Router.
The USB-Ports has no Power.

I try to reset it the NAS but didnt work, while the Reset there is no Beep.

Have anyone a idee what can i do?

#NAS_Feb_2019

All Replies

  • Mijzelf
    Mijzelf Posts: 2,638  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options
    Is the behavior different when you start the NAS without disks?
  • jackwatson
    jackwatson Posts: 1
    edited February 2019
    Options
    Did you try reformatting it? I guess that's what you would have to do as a last resort. This guide was a bit helpful to me (https://routerlogin.mobi/192-168-0-2/). Let me know if that works.
  • Flecks
    Flecks Posts: 3  Freshman Member
    Options
    Hey :)
    Mijzelf yes, before i try to reset i pulled out the Disks, because i dont know if the reset erase the disks.

    jackwatson what you mean "reformatting" ? I have no access to the WebInterface 





  • Mijzelf
    Mijzelf Posts: 2,638  Guru Member
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Options
    In that case I'm afraid you have a hardware defect. Maybe it's the power brick, if you have another, try it, and else you can consider it dead.
  • Flecks
    Flecks Posts: 3  Freshman Member
    Options
    Hey,
    i measured  the power brick and i have 12.3V.
    I tried (without the DISKs)  the Router power brick with 12V and 1.5A and the same problems :/

Consumer Product Help Center