Problem first time configuration Multi X

RibeiroRogerio
RibeiroRogerio Posts: 4  Freshman Member
edited October 2020 in Multy WiFi System
i have a problem with  the configuration, when the configuration is complete and i try to add a second node, I have a syncronization error.. and I have to reset the configuration.. if I ignoramus's the second node, the app  appears as disconnected.







#Multy_Oct_2020

All Replies

  • Zyxel_Jerry
    Zyxel_Jerry Posts: 1,052  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Dear Sir, 

    To clarify the issue, here are some questions that need your response
    1.What is your network topology?

    2.After reset the device and re-install, have you ever seen the screen below on the multy APP?


    3. Please refer to the article to reset the Multy device, and make sure all the steps are following the guide.
       If you have some issues with the installation steps, please feel free and let us know. 

    Please send us the feedback on your multy APP, we can help analyze the log to your issue.
    Click the send feedback button on the multy app, the multy app will generate the log of your multy device.


    Best regards,
    Jerry 
  • RibeiroRogerio
    RibeiroRogerio Posts: 4  Freshman Member
    hi,
    1 the Multy is connect directly to de modem. 
    2 no the screen above is not shown.


  • Zyxel_Jerry
    Zyxel_Jerry Posts: 1,052  Zyxel Employee
    First Anniversary 10 Comments Friend Collector First Answer
    Dear Sir,

    We do not receive your feedback from the multy app, please send us the feedback.
    we can help analyze the log to your issue.

    Click the send feedback button on the multy app, 
    the multy app will generate the log of your multy device.

    Best regards,
    Jerry

Consumer Product Help Center